RETOURBELEID

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten van retour van uw huis naar de winkel zijn voor uw eigen rekening. Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht, dan wordt het product met alle toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@fitgunrecovery.nl.

Wij zullen dan binnen 2-4 dagen na ontvangst van uw retourzending het verschuldigde orderbedrag terugbetalen, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

U dient de goederen onverwijld, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de dag waarop u ons in kennis heeft gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Voorwaarden

Onze producten kunnen alleen worden geretourneerd of geruild met restitutie van het volledige aankoopbedrag als ze niet zijn gebruikt en compleet inclusief accessoires worden geretourneerd. De producten moeten, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd.

Ook de verpakkingsdoos moet in goede staat zijn voor terugbetaling van het volledige aankoopbedrag.

Garantie

Wij staan volledig achter onze producten en doen ons best om ze in de beste staat aan u te leveren. Toch komt het voor dat een product kapot gaat door transport of dat er iets anders aan mankeert waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk bent u verplicht dit binnen twee maanden nadat u het gebrek heeft ontdekt aan ons te melden. Als het defect binnen de garantietermijn van 1 jaar valt, zorgen wij voor reparatie of vervanging.

FitGun
Kennemerlaan 154
1972ES IJmuiden info@fitgunrecovery.nl
+31 850 04 15 73

KvK nummer: 74283553
BTW nummer: NL002360221B17