Over FitGun Recovery

Wij staan voor het creëren van unieke hulpmiddelen om topprestaties te leveren en totale ontspanning te realiseren.

Er wordt veel nadruk gelegd op hard werken, door de pijn heen gaan, maar onze aanpak is anders. Wij zien dat mensen beter kunnen presteren als ze volledig hersteld zijn. En vooral sneller! Dat is precies waar wij voor staan.

Van persoonlijke ervaring naar bedrijf dat anderen helpt

Onze oprichter begrijpt het belang van spierherstel voor het bereiken van topprestaties.

Daarom heeft hij zich in samenwerking met verschillende medische professionals, gefocust op het ontwikkelen van innovatieve producten die het spierherstel ondersteunen en verbeteren.

Bij FitGun streven we ernaar niet alleen atleten, maar juist iedereen te voorzien van de tools en middelen die ze nodig hebben om zonder beperkingen door het leven te kunnen gaan en hun grenzen te verleggen.

Onze zorgvuldig samengestelde producten van hoge kwaliteit zijn ontworpen om jou sneller te helpen herstellen, beter te presteren en jouw doelen te bereiken.

5 JAAR

Meer dan 5 jaar ervaring in de massage en sport wereld.

10.000 KLANTEN

Al meer dan 10.000 klanten mogen ondersteunen.

ONDERSTEUND DOOR MEDICI

Onze producten worden ondersteund door professionals

Jouw lichaam is het belangrijkste gereedschap

Wij willen iedereen ondersteunen om zijn/haar lichaam op een gezonde manier te onderhouden op de meest effectieve en eenvoudige manier.

Onze missie is om jouw spieren volledig te laten ontspannen na een zware training of een lange werkdag. Door goed en zorgvuldig voor jouw spieren te zorgen, kun je het risico op blessures en pijn verminderen.

Hier zijn enkele mensen die FitGun producten gebruiken

De toekomst van FitGun Recovery

Als we vooruit kijken, zijn we enthousiast over de toekomst van FitGun en het potentieel om te blijven innoveren en nog betere ondersteuning te bieden aan atleten op alle niveaus.

In samenwerking met medici en topsporters blijven we trends in de massage/sport-industrie onderzoeken en ons voortdurend ontwikkelen door middel van nieuwe technologieën en technieken.

We zijn ook toegewijd aan het verkrijgen van de hoogste kwaliteit materialen en het produceren van onze producten met de grootste zorg en aandacht voor detail.

In de komende jaren breiden we onze productlijn uit om nog meer oplossingen te bieden voor vervelende blessures en pijnklachten en recovery partner van zoveel mogelijk atleten te worden.

Klantenservice is bij ons een hoge prioriteit, dit realiseren wij door zo snel mogelijk te voorzien van antwoorden, oplossingen en garantie.

Wij geloven in een veelbelovende toekomst voor FitGun en zijn enthousiast om atleten in staat te stellen hun doelen sneller en gemakkelijker te bereiken.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN